Επικαιρότητα

Τι ζήτησε το Μέτσοβο για να καλυφτούν ανάγκες

Off

Σε σειρά συσκέψεων στο τοπικό Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο συμμετείχε στο Μέτσοβο η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής του επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μετσόβου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας. Το προσωπικό με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόσφατη επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του Κέντρου και την αποτελεσματική κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της περιοχής.

Η ίδια ικανοποίηση εκφράστηκε και από τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Μετσόβου, Κωσταντίνο Τζαφέα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Επίσης έγινε αναφορά στην αυξημένη τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ τέθηκαν ζητήματα όπως η έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο στα σχολεία και η χρηματοδότηση για βελτίωση των υπηρεσιών internet στην περιοχή. 

Τέλος, η βουλευτής επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μετσόβου, όπου συνομίλησε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τους πυροσβέστες για τις πρόσφατες κυβερνητικές πρωτοβουλίες που αφορούν στο Πυροσβεστικό Σώμα. Οι εργαζόμενοι από τη μεριά τους εξέφρασαν την ανάγκη βελτίωσης του χώρου στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου