Επικαιρότητα

Μία εκδήλωση με πολιτικά μηνύματα

Off

Κάτι περισσότερο από μία καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αποδείχθηκε πως ήταν η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Δήμος Ζίτσας – Αυτοδιοικητική Ενότητα» με επικεφαλής τον Β. Γαρδίκο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, εκτός από τα στελέχη και τους υποστηρικτές της παράταξης, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζίτσας, με ιδιαίτερη αναφορά στην παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» με επικεφαλής τον Χρ. Βούζα.

Ακόμη και αυτή η παρουσία θα περνούσε ενδεχομένως απαρατήρητη ή θα αντιμετωπιζόταν ως κάτι φυσιολογικό, όμως αυτό δεν το επέτρεψαν οι τοποθετήσεις των δύο επικεφαλής που «έδειξαν» προς την κατεύθυνση της συνεργασίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στην ανάγκη πολιτικών συμπράξεων, χωρίς προαπαιτούμενα, με τελικό στόχο τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στο Δήμο Ζίτσας.

Ο Β. Γαρδίκος διατύπωσε ξεκάθαρες αιχμές για τη δημοτική αρχή Πλιάκου κάνοντας λόγο για αλαζονεία και δίψα για εξουσία, στοιχεία που δεν χαρακτηρίζουν την παράταξη, αλλά και εκείνους με τους οποίους υπάρχει κοινή φιλοσοφία.

Η κοινή συμπόρευση σε κορυφαία ζητήματα του Δήμου Ζίτσας όπως έχει επιτευχθεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αποτελεί την «μαγιά» και για το μέλλον, σύμφωνα με τον κ. Βούζα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο συντονιστής Ιωαννίνων για το «Κίνημα Αλλαγής» Στεφ. Ζούμπας και εκ μέρους του Επιμελητηρίου, ο Δ. Δημητρίου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου