Πολιτισμός

Re-Action υπέρ της φιλοζωΐας

Off

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την ταινία «Re-Action» Πρόκειται για μία φιλοζωική, μη εμπορική ταινία μεσαίου μήκους που δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που είναι στις 4 Απριλίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxy για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της. 

Η προβολή θα γίνει τη Μεγ. Τρίτη 3 Απριλίου, 8:30 μμ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής»

Στην προβολή θα παραστεί και θα μιλήσει για την ταινία ο σκηνοθέτης της ταινίας Αρτέμης Σαμοθράκης

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και μαζί της πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η κόρη της Τζένη Καζάκου. Συμπρωταγωνιστούν η  Γιάννα Ζιάννη, ο  Θοδωρής Ανθόπουλος, η Γρηγορία Αυγερινοπούλου, ο  Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης και η Τζόυς Ευείδη. Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι : Χρήστος Καρνάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας, Νικόλας Γεωργανής, Γιάννης Ρούσσος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Ευσταθίου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Αλεξανδρής, Αναστάσιος Μπακάλης, Μιχάλης Κουτσούρης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη και Άννα Νικολαίδη, ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η συγγραφέας Μαίρη Γκαζιάνη, η σχεδιάστρια ενδυμάτων Joy Κουμεντάκου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Γκούβα, η κτηνίατρος Αναστασία Δασοπούλου, οι κομμωτές Γιώργος Ζούβελος και Νίκος Ξυνογαλάς, ο μικρός Ανδρέας Σταματόπουλος και πάρα πολλά ακόμη πρόσωπα.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα. Το σλόγκαν της ταινίας είναι «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή»! 

Οι συντελεστές είναι: Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης, Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρυσαυγή Παπαμήτρου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Τρυφωνίδης, Μουσική: Απόστολος Μπούρας, Τραγούδι: Τάνια Τρύπη – Απόστολος Μπούραςμ Ενδυματολόγος: Επιφάνιος Σκιαθίτης, Casting director: Χρυσοβαλάντης Παππάς, Σκηνογράφος: Θεμιστοκλής Σαμοθράκης, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κάσσης, Ηχοληψία: Αντώνης Σαμαράς, Φωτογραφία : Κωνσταντίνος Λέπουρης – Peter Tamas. Είσοδος ελεύθερη.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου