Αθλητικά

Η χαρά του ποδοσφαίρου με κοινωνικό μήνυμα

Off

Την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν και να δείξουν τις ικανότητές τους, ενισχύοντας παράλληλα και τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων έχουν από χθες δεκάδες ποδοσφαιριστές ακαδημιών από την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία που παίρνουν μέρος στο φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιείται στο Epirus Health Center.

Η πρεμιέρα έγινε χθες το πρωί με τις πρώτες αναμετρήσεις των ακαδημιών από τα Γιάννενα, την Άρτα, την Πρέβεζα και το Αγρίνιο και η συνέχεια δίνεται σήμερα Μ. Τρίτη στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Η επίσημη έναρξη του τουρνουά έγινε χθες το μεσημέρι, με ιδιαίτερη αναφορά στο ότι διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων προκειμένου κάθε ένας από τους συμμετέχοντες να συνεισφέρει στις δράσεις της.

Ο υπεύθυνος του τμήματος ποδοσφαίρου του Κέντρου, Κων. Δοβανάς αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία διεξαγωγής του τουρνουά και στη δυνατότητα που παρέχεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και σε μία κατάλληλη για τα παιδιά περίοδο, χωρίς το άγχος των μαθημάτων, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου