Επικαιρότητα

Άνοιξε η περίφραξη, αυξήθηκαν οι βανδαλισμοί

Off

Το φαινόμενο των βανδαλισμών που εξηγείται μόνο με… ψυχολογικούς και ψυχιατρικούς όρους για τους δράστες, έκανε την εμφάνισή του στο Πάρκο Ερμηνείας Οικοσυστήματος της λίμνης Παμβώτιδας που ανήκει στο Φορέα Διαχείρισης.

Ενώ από το 2010 που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Πάρκου δεν είχαν καταγραφεί σημαντικές φθορές, σε διάστημα λίγων μηνών, από τη στιγμή που ουσιαστικά καταργήθηκε η περίφραξη προκειμένου να υπάρχει μία συνέχεια στην περιπατητική διαδρομή δίπλα στο δρόμο, άρχισαν να καταγράφονται ζημιές.

Αυτές έγιναν περισσότερο εμφανείς τις τελευταίες ημέρες στην ξύλινη εξέδρα που έχει «μέτωπο» στην Παμβώτιδα, στην οποία άγνωστοι έχουν καταστρέψει τα ξύλινα καθίσματα, ενώ αποπειράθηκαν να βάλουν και φωτιά! Την έκπληξή της, αλλά και τη βοήθεια των πολιτών ώστε να ενημερώνουν τις αρχές ή τον Φορέα σε περίπτωση που διαπιστώσουν κάποια ύποπτη κίνηση εξέφρασε η Κατερίνα Χιωτέλη, συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης.

«Δεν έχει αφαιρεθεί κάτι, ώστε να στοιχειοθετείται το αδίκημα της κλοπής, αλλά υπάρχουν μόνο βανδαλισμοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ