Επικαιρότητα

Συνολική προβολή των Ιωαννίνων στο εξωτερικό

Off

Εκ παραδρομής αναγράφηκε ο τίτλος της διαφημιστικής προβολής των Ιωαννίνων από το Τελ Αβίβ, στην ημερήσια διάταξη και στο θέμα αποδοχής της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου προς τον Δήμο Ιωαννιτών.

Αυτή ήταν η επίσημη απάντηση διά στόματος του Θ. Μπέγκα στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και μάλλον όχι άδικα, αφού προέκυψε λίγες ημέρες μετά τη δημόσια δήλωση του δημάρχου, ότι ούτε ο δήμος ούτε η Περιφέρεια έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν τη διαφημιστική προβολή μέσω κάποιου ιδιωτικού φορέα…

Ουσιαστικές απαντήσεις πέραν του εκ παραδρομής λάθους, για τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν οι 20.000 ευρώ που παραχωρεί η Περιφέρεια στο Δήμο Ιωαννιτών, δε δόθηκαν.

Ο Θ. Μπέγκας πάντως, κατόπιν των επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων της αντιπολίτευσης υποστήριξε και πάλι πως δεν υπάρχει δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής των φορέων της αυτοδιοίκησης με ιδιωτικούς φορείς, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία προσπάθεια στοχευμένης διαφημιστικής προβολής του προορισμού «Ιωάννινα» στο εξωτερικό.

«Και το πακέτο αυτό των 20.000 ευρώ αφορά την συνολική προβολή του προορισμού στο εξωτερικό. Και στην Κύπρο και στο Ισραήλ και αλλού, επομένως δε χρειάζεται να κάνει κάποιος παραπολιτική ή να αναζητά θεωρίες συνωμοσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου