Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 07:03
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2018
Αθλητικά

ΠΑΣ με Πετράκη και με… άδεια

Off

Σε μία ανακοίνωση λίγων γραμμών που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επισημοποίησε εμμέσως, αλλά ευκρινώς, τη συμφωνία με τον Γ. Πετράκη. Ο Γ. Χριστοβασίλης, ο γιος του Παναγιώτης, που αναλαμβάνει συνεχώς και περισσότερο ενεργό και διευρυμένο ρόλο στη διοίκηση, ο Δημ. Νιαρχάκος και ο Γ. Πετράκης συναντήθηκαν στην Αθήνα, με αντικείμενο την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της ομάδας.

«Σκοπός είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που εμμέσως οδηγεί σε ένα αρκετά ασφαλές συμπέρασμα που δεν επιδέχεται μάλλον αμφισβήτηση.

 Ότι ο Γ. Πετράκης και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στον πάγκο του ΠΑΣ και την επόμενη χρονιά, διαφορετικά δε θα γινόταν καν λόγος για τον σχεδιασμό, πολύ δε περισσότερο για την ολοκλήρωσή του.

Οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία ή η θετική διάθεση και των δύο πλευρών είναι άγνωστοι, προφανώς όμως θα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ή κάποια διαδικαστικά ζητήματα που εμποδίζουν τη σχετική ανακοίνωση, για να θεωρηθεί και τυπικά λήξαν το θέμα προπονητή.

Γεγονός είναι επίσης, ότι ο Γ. Πετράκης βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκα, όμως πρόταση φέρεται να κατέθεσε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που δεν ικανοποίησε όμως τον έλληνα τεχνικό. 

Με δεδομένο επίσης, ότι λιγοστά είναι πλέον τα κενά στους πάγκους της Σούπερ Λίγκα, σε ομάδες που προφανώς θα ενδιέφεραν τον Γ. Πετράκη, η προοπτική της συμφωνίας του με τον ΠΑΣ είναι μάλλον αυτονόητη.

Για την ιστορία πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και πέρυσι η συμφωνία με τον Γ. Πετράκη ανακοινώθηκε αρκετές ημέρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας…

 

Διακόπηκε ο δανεισμός Μανθάτη

Ο διετής δανεισμός του Γιώργου Μανθάτη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διεκόπη και ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε ορισμένες συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και αυτή που αφορά τον Γιώργο Μανθάτη.

Έτσι, ο Μανθάτης, ο οποίος παραχωρήθηκε στον ΠΑΣ ως δανεικός για δύο έτη το καλοκαίρι του 2017, έμεινε μονάχα μια χρονιά στα Γιάννενα. 

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για το αν αξίζει μια θέση στο ρόστερ. 

 

Πήρε άδεια από την ΕΠΟ

 

Η χθεσινή στο μεταξύ, ήταν σημαντική ημέρα για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο φάκελος της ΠΑΕ, όπως και άλλων της Σούπερ Λίγκα, εξετάστηκε σε ακροαματική διαδικασία από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και αργά το απόγευμα η Επιτροπή εξέδωσε την ανακοίνωσή της με την οποία γνωστοποιεί, ότι χορηγεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Αυτό όμως δεν έγινε για όλες τις ομάδες, καθώς δεν αδειοδοτήθηκαν – σε πρώτη φάση και έχουν δικαίωμα έφεσης – οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πλατανιάς και Κασσιόπη.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ