Αθλητικά

Κάθε παιχνίδι σαν… τελικός!

Off

Χρονικό περιθώριο 10 ημερών μέχρι το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό, έχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ, για να συνειδητοποιήσουν και την κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και της εξαιρετικά δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. 

Τα δύο παιχνίδια εντός έδρας που ακολουθούν με Λεβαδειακό και ΟΦΗ θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους παίκτες του ΠΑΣ σαν τελικοί, χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αυτό αυτομάτως, ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας και στις δύο αναμετρήσεις λόγω της πίεσης για το νικηφόρο αποτέλεσμα, από την άλλη όμως, ίσως να είναι και αυτός ο λόγος των απαράδεκτων μέχρι σήμερα εμφανίσεων της ομάδας. Μία ομάδα που στα περισσότερα παιχνίδια έδειξε νοοτροπία… βολεμένου δημοσίου υπαλλήλου, με παίκτες που πήγαιναν πάντα δεύτεροι στην μπάλα, χωρίς πάθος και πίστη για τη νίκη, μία ομάδα που κατέρρεε μόλις δεχόταν τέρμα, ακόμη και αν είχε προηγηθεί στο σκορ.

Το γεγονός από τη μία, ότι και βαθμολογικά τίποτε δεν έχει χαθεί και από την άλλη, ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η διοίκηση στηρίζει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, δείχνοντας μία εμπιστοσύνη, που σε άλλες ομάδες θα έμοιαζε μέχρι και σαν… παραδοχή της αποτυχίας, συνιστούν βοηθητικούς παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν θετικά το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι παίκτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις με τον Γ. Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι, και τους Νικολιά, Βιδάλ, Κάστρο, Μυστακίδη, Αθανασιάδη, Κρίζμαν και Μπουκουβάλα, που ακολουθούν σταδιακό πρόγραμμα επανένταξης. Εκτιμάται, ότι για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σχεδόν όλοι, πλην του Μυστακίδη, θα είναι στη διάθεση του Γ. Πετράκη. 

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές η χθεσινή προπόνηση είχε κυκλοφορία μπάλας σε συνδυασμό με επιθετική τακτική και διπλό για το τελείωμα.

Επόμενη προπόνηση σήμερα Πέμπτη στις 11.00 στο ΠΕΑΚΙ.

 

Σε απολογία ο τραυματιοφορέας

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης και οι βοηθοί του μπορεί να αδίκησαν σημαντικά τον ΠΑΣ στη Λάρισα και σε ένα βαθμό να ευθύνονται μέχρι και για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ, από την άλλη όμως αντέδρασαν όπως έπρεπε στις επισημάνσεις του Μ. Βελλίδη για τον τραυματιοφορέα της Λάρισας, που τον έβριζε σκαιότατα, προκαλώντας την αντίδρασή του. Γι’ αυτήν άλλωστε την αντίδραση ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Ο παίκτης όμως επέμεινε – και καλώς έπραξε – ώστε να αναγραφεί το περιστατικό σε βάρος του στο φύλλο αγώνα, κάτι που έγινε και έτσι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον τραυματιοφορέα και την ΠΑΕ ΑΕΛ, ως συνυπαίτια.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου