Επικαιρότητα

Τηλεμαραθώνιος για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Off

Μία ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες των Ιωαννίνων και ευρύτερα, στους επίσημους οργανωμένους φορείς, τις συλλογικότητες και τις επιχειρήσεις απευθύνει ο ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών με αφορμή την Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς που πραγματοποιείται για μία ακόμη χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση γίνεται αύριο Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και από τις 10 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους ή από το περίσσευμα που τυχόν διαθέτουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι ευπρόσδεκτοι.

Ο ΟΚΠΑΠΑ συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και ακόμη ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και βιβλία.

Η κεντρική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα ώρα έναρξης και του τηλεμαραθωνίου που θα παρουσιαστεί από το ITV, μέχρι αργά το βράδυ, με ένα πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν, όχι μόνο από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, αλλά και με τη φυσική τους παρουσία στο Πνευματικό Κέντρο, με δωρεάν είσοδο.

Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φ. Τσουμάνης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες και στις επιχειρήσεις να δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωση αυτή που είναι πολλά πράγματα περισσότερα από την προσφορά κάποιων ειδών για τις εκατοντάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κατάστημα Αλληλεγγύης.

 

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 18:00 Έναρξη

18:30 Δημοτικό Ωδείο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus Πιάνο: Πένυ Λιαροστάση Διεύθυνση: Κων/να Μήλια

19:00 Δημοτικό Ωδείο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών Μαθητική ορχήστρα Do- Re – Mi Διεύθυνση: Γεράσιμος Λώλης

19:30 Ωδείο Νέες Τέχνες ART NOVA Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με πιάνο – βιολί – κιθάρα

20:15 Παπαδιώτης Νίκος – Ηγουμενίδη Δήμητρα – Καλπακίδου Χαρά

21:00 Fortissimo/ Electric String Quartet, Support group στο συγκρότημα των Scorpions και των Deep Purple. Ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με  πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ & λάτιν

21:45 Παραδοσιακά Ηπειρώτικα Τραγούδια Υφαντής Δημήτριος – τραγούδι, Νίκος Τάσσης – κλαρίνο

22:00 Λαϊκή Ορχήστρα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ