Επικαιρότητα

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» Σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Off

 

Η νέα πρόταση του υπ. Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου για την έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να διαμορφωθεί μία εθνική στάση και θέση στο ζήτημα των Σκοπίων, προκαλεί νέες αντιδράσεις στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Από την πρώτη στιγμή που η συγκεκριμένη πρόταση διατυπώθηκε από τον κ. Καμμένο, οι ΑΝ.ΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος δέχθηκαν σφοδρή κριτική και επίθεση από την αντιπολίτευση, με αφορμή τις συνεχείς μεταστροφές της πολιτικής τους στάσης.

Από τα Γιάννενα η υφ. Εσωτερικών και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Μαρ. Χρυσοβελώνη χαρακτήρισε ξεκάθαρη την άποψη του κόμματος και του προέδρου του κ. Καμμένου, που διαφωνεί με τον όρο «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία.

«Και οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζάεφ κινούνται εκτός του πλαισίου της συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν ξέρουμε αν και πότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στα Σκόπια, αλλά όταν αυτό γίνει θα πρέπει να γίνει σύγκληση του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για να δούμε εάν είναι εντός του πλαισίου το περιεχόμενο της συμφωνίας», σημείωσε η κα Χρυσοβελώνη αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μη στήριξης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από τους ΑΝ.ΕΛ στη Βουλή.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ