Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 10:12
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Φεβρουαρίου 2019
Επικαιρότητα

Το 2019 θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για την Ήπειρο

Off

Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σπ. Ριζόπουλο έδωσε το «παρών» στην ετήσια εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας «Η Πίτα του Ηπειρώτη» την Κυριακή.

Χιλιάδες Ηπειρώτες, στην συντριπτική τους πλειονότητα απόδημοι που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής παραβρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο όπου εκτός από τους χαιρετισμούς εκπροσώπων φορέων και πολιτικών παραγόντων είχαν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με παραδοσιακά ηπειρώτικα ακούσματα και με τη συμμετοχή δεκάδων χορευτικών τμημάτων από πολιτιστικούς συλλόγους από την Ήπειρο.

Σε δήλωσή του ο κ. Ριζόπουλος έκανε λόγο για ένα αντάμωμα ψυχής, που δίνει παράλληλα και το στίγμα των αλλαγών για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Το 2019 θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή όσον αφορά το μέλλον της Ηπείρου. Μία εποχή στην οποία όλοι μαζί συλλογικά θα αγωνιστούμε για κοινές αξίες, κοινά ήθη και πάνω απ’ όλα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης της Ηπείρου και καταπολέμησης της ανεργίας. 

Δεν φτάνει να ανταμώνουμε μόνο για να διασκεδάζουμε και την επόμενη μέρα να ξεχνάμε τα πάθη μας. Συνεπώς βάζουμε στόχο το 2020 στην επόμενη κοπή πίτας να είμαστε όλοι εδώ σε ένα στάδιο πλήρως γεμάτο σε ένα πανηγύρι αλλαγής, ένα πανηγύρι στο οποίο η Ήπειρος θα δει τα πρώτα βήματα φυγής μπροστά και ουσιαστικά δρομολόγησης της ανάπτυξης και της καταπολέμησης της ανεργίας», σημείωσε ο κ. Ριζόπουλος.

 

Αποποίηση υπογραφών

Στο μεταξύ, ο συντονιστής Εκλογικού Αγώνα των Οριζόντων Ηπείρου Ντίνος Παπαδόπουλος με δήλωσή του αναφέρει ότι η παράταξη αποποιείται τις υπογραφές στην διακήρυξη, 18 ατόμων από την Πρέβεζα. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Βασικό πυρήνα της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης αποτέλεσε η διακήρυξη της Περιφερειακότητας την οποία προσυπέγραψαν εκατοντάδες πολίτες και από τους τέσσερις νομούς, μεταξύ των οποίων και από την Πρέβεζα. Σε αυτήν περιγράφονται οι απαράβατες αρχές με βάση τις οποίες πιστεύουμε ότι πρέπει να διοικηθεί η Περιφέρεια της Ηπείρου.

Με αυτές τις αρχές αποδείχθηκε ότι δεν συνάδουν όλοι όσοι είχαν υπογράψει την αρχική μας διακήρυξη».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ