Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 04:40
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2019
Επικαιρότητα

Ρεαλιστικό σενάριο οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας

Off

Στη βάση των προγραμματικών αρχών και δεσμεύσεων ενδέχεται να προκύψουν οι προεκλογικές συγκλίσεις των δημοτικών παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στο δήμο Ιωαννιτών.

Με τον εκλογικό χάρτη στο δήμο Ιωαννιτών να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί έπειτα και από την οριστικοποίηση της αυτόνομης καθόδου για τους «Πολίτες για την Ανατροπή» και της υποψηφιότητας του Λ. Νάτση για το αξίωμα του δημάρχου, το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται αφενός στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και αφετέρου στις ενδεχόμενες προγραμματικές συγκλίσεις.

Για αυτές άλλωστε έκανε λόγο στις δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Νάτσης ανοίγοντας ένα νέο πεδίο διαλόγου κυρίως με τις δημοτικές παρατάξεις που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαεριστεράς.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς η παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Ιωαννιτών υποδέχεται και αντιμετωπίζει αυτές τις επισημάνσεις του κ. Νάτση, ο δήμαρχος Θ. Μπέγκας άδραξε την ευκαιρία και χαρακτήρισε «καλοδεχούμενες» τέτοιου είδους προσεγγίσεις, σημειώνοντας μάλιστα πως πρόκειται για ένα απόλυτα ρεαλιστικό και αναγκαίο σενάριο.

«Οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας στο δήμο Ιωαννιτών είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο και θεωρώ ότι οι συγκλίσεις θα γίνουν στη βάση του προγραμματικού λόγου. Να περιμένουμε από τις παρατάξεις να καταθέσουν τα προγράμματά τους και τη φιλοσοφία τους και να συζητήσουμε για τις προοπτικές σύγκλισης και συνεργασίας και πριν και μετά τις εκλογές με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου», κατέληξε ο δήμαρχος της πόλης.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου