Επικαιρότητα

Προοπτική για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο

Off

Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8 με πλαστικό χλοοτάπητα, καθώς επίσης γήπεδα μπάσκετ και τένις, προβλέπεται να κατασκευαστούν στο εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια, αθλητικό κέντρο Σεισμοπλήκτων. 

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Μ. Τετάρτη, το Σώμα ενέκρινε την τροποποίηση και αναδιάταξη των χαρακτηρισμένων ως κοινόχρηστων χώρων στο συγκεκριμένο Οικοδομικό Τετράγωνο. Με την απόφαση αυτή ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη δημοπράτηση εντός του επόμενου διμήνου και την κατασκευή ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, που θα δώσει τεράστια διέξοδο σε μία από τις παραδοσιακές συνοικίες της πόλης, που παρουσιάζει τεράστια οικιστική και πληθυσμιακή άνθηση.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου των Σεισμοπλήκτων αποτέλεσε για δεκαετίες τον μοναδικό αθλητικό πυρήνα της ευρύτερης περιοχής, όμως παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις των δημοτικών αρχών, για ανάπλαση του χώρου μέχρι και για την χρηματοδότηση και κατασκευή ενός νέου γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα, τελικά τίποτε από αυτά δεν προχώρησε.

Το δημοτικό συμβούλιο ανταποκρίθηκε αφενός στην ανάγκη για την δημιουργία ενός αθλητικού πυρήνα και ενός κέντρου άθλησης και ψυχαγωγίας και αφετέρου στο αίτημα του τοπικού Συλλόγου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε σύντομο χρονικό διάστημα, η περιοχή των Σεισμοπλήκτων θα αποκτήσει ένα νέο αθλητικό κέντρο.         

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου