Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 11:05
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2019
Επικαιρότητα

Κεντρική ομιλία σήμερα της Τατιάνας Καλογιάννη

Off

Κεντρική ομιλία θα δώσει σήμερα Τετάρτη στις 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα – 2023, κορυφώνοντας τον προεκλογικό της αγώνα.

Τις προηγούμενες ημέρες η Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 συναντήθηκαν: με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Νόμου Ιωαννίνων, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου, του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων και της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, στις 8 Μαΐου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τα τουριστικά ζητήματα της περιοχής, αλλά και για να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας. 

Την επόμενη μέρα συναντήθηκε με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας Βασίλειο Μιχελάκη. Η συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν άριστη λύνοντας χρόνια προβλήματα της Ηπείρου, όπως σημειώνεται ενώ μετά το τέλος της συνάντησης επισκέφθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Την Παρασκευή επισκέφτηκε την περιοχή των Αμπελοκήπων και Καρδαμιτσίων όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους και καταστηματάρχες για το πρόγραμμα της παράταξης. Στη συνέχεια η Τατιάνα Καλογιάννη συναντήθηκε με την Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, την οποία συνόδευσε και ξενάγησε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου, στο Ελευθεροχώρι. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ