Αθλητικά

Ένας αγώνας με καλό σκοπό

Off

Ο σκοπός ήταν ιερός και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα πιάσει πραγματικά τόπο. Ο λόγος για τη διεξαγωγή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Εθνικό Στάδιο, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες ιατρικής αποκατάστασης ενός αγνού φίλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, του Σωτήρη Ντάμαρη.

Για την ιστορία, ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-2 της ομάδας του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Χρήστο Μάστακα που πραγματοποίησε στην ουσία εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  με τον Μητσόπουλο, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Τουρσουνίδη, το 2-1 έγινε στο 28’ με τον Τσιατούρα για να ισοφαρίσει εκ νέου ο ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Γιαννάκης στο β’ ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων όπως αγωνίστηκαν: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαχρήστου-Μάστακας): Μάστακας, Ζώης, Οικονόμου, Κώνστας, Τσιάβος, Μπουτσουρής, Κατερίνης, Γιάτσος, Λιάκος, Ζαβογιάννης, Μητσόπουλος, Τζιάλλας, Σέμος, Θεοδωρής, Σκούφαλης, Κοζανίτης, Γκολφινόπουλος, Γήτας, Γραμμόζης, Γιαννάκης, Βαρτζιώτης, Στεργίου, Κλείτσας, Νέος, Παπαβασιλείου, Λαδιάς, Κοντοδήμας, Ντέτσικας

ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος, Καραγεωργίου, Καπετανόπουλος, Χασιώτης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Τουρσουνίδης, Δερμιτζάκης, Μαυρέας, Αλεξανδρίδης, Κουρτσαλίδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Αντωνόπουλος, Αλιβάνγλου, Αργυρίου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ