Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 12:25
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2019
Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – Ανανέωση της θητείας για τον Κώστα Τζαφέα

Off

Με ποσοστό 56,10% επικράτησε ο νυν δήμαρχος Μετσόβου Κ. Τζαφέας του αντιπάλου του στο β’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης Σπ. Βασιλείου που συγκέντρωσε το 43,90%.

Η εκλογική μάχη στο δήμο Μετσόβου ήταν αναμφίβολα από τις πλέον ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών και λόγω της απλής αναλογικής, αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του κ. Βασιλείου, που δεν προέρχεται από τον στενό πυρήνα καταγωγής από το Μέτσοβο, αλλά από γειτονική δημοτική ενότητα.

Έτσι, η επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών έναντι των άλλων συνδιεκδικητών δημιούργησε αίσθηση, όμως αποδείχθηκε στην πράξη ότι δεν ήταν αρκετή, για να έρθει το επιθυμητό για την παράταξή του, αποτέλεσμα.

Ο Κ. Τζαφέας ως επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή ευθύνης» καλείται να διοικήσει το δήμο και για την επόμενη δημοτική θητεία σε ένα νέο καθεστώς όμως, που διέπεται από τις προϋποθέσεις που θέτει το σύστημα της απλής αναλογικής.

Ο κ. Τζαφέας μιλώντας στο ITV τόνισε πως από αυτή την νέα εποχή στο δήμο Μετσόβου δεν θα απουσιάσει κανείς και αυτή είναι μία και προσωπική του στρατηγική, να απευθυνθεί σε όλες τις παρατάξεις, για την αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων.

 

Ευχαριστίες 

από τον Σπ. Βασιλείου

Τη διαβεβαίωση προς τους συνδημότες που στήριξαν την παράταξη με την ψήφο τους, ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι περισσότερο δυνατή, δίνει με δήλωσή του ο Σπ. Βασιλείου.

«Συγχαίρουμε τον κ. Κώστα Τζαφέα για την επανεκλογή του και του ευχόμαστε καλή δύναμη. Ήταν μια δύσκολη μάχη την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ως μια νέα παράταξη πετύχαμε πολλά και καταφέραμε να πείσουμε σχεδόν δύο χιλιάδες δημότες του Δήμου Μετσόβου να μας υποστηρίξουν. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η παράταξη μας ήρθε πρώτη σε 6 από τις 11 κοινότητες του Δήμου Μετσόβου αποτελεί μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επίσης κρατάμε το γεγονός ότι περίπου το 35% των κατοίκων του Μετσόβου απέδειξαν ότι το δίλημμα Μέτσοβο – Χωριά είναι ψεύτικο. 

Ως «Δύναμις Δημοτών» υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε τον ρόλο μας ως μειοψηφική παράταξη στα πλαίσια ενός νέου νόμου και θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας. Μέσα στην επόμενη τετραετία θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε κοντά στους συνδημότες μας και σίγουρα στην επόμενη εκλογική διαδικασία θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί…».

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ