Επικαιρότητα

Επιστρέφω στον τόπο μου, για να ενώσω

Off

Την δική του πολιτική ερμηνεία για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Ιωάννινα για τις εθνικές εκλογές έδωσε με δήλωσή του χθες, στο ITV ο Γιώργος Αμυράς.

Έχοντας λάβει γνώση των αντιδράσεων που έχουν δημιουργηθεί σε τοπικό επίπεδο και οι οποίες μάλιστα είχαν ξεκινήσει πριν την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του ο κ. Αμυράς σημείωσε με έμφαση ότι δεν έρχεται ως ξένος, αλλά επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του.

«Είναι χιλιάδες οι Ηπειρώτες που βρίσκονται στην αποδημία και έτσι ξεκίνησε και η δική μου οικογένεια φτάνοντας από την Ήπειρο, στη Βραζιλία και εγώ στην Αθήνα. Ούτε εγώ όμως ούτε η οικογένειά μου λησμονήσαμε τον τόπο καταγωγής μας, από το Εκκλησοχώρι του Δήμου Ζίτσας. Δεν έρχομαι στα Γιάννενα για να διχάσω, αλλά επιστρέφω στον τόπο μου, για να ενώσω. Ο στόχος είναι κοινός για όλους, η νίκη και η αυτοδυναμία της Ν.Δ στις εθνικές εκλογές», σημείωσε στην δήλωσή του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ για την υποψηφιότητά του, σε προσωπική του δήλωση στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, ο Γ. Αμυράς υπενθύμισε μία σειρά ζητημάτων των Ιωαννίνων και της Ηπείρου με τα οποία ασχολήθηκε ως βουλευτής την περίοδο 2015-2019, όπως το αεροδρόμιο, η λαθροϋλοτομία, η ρύπανση του Καλαμά, η παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών και άλλα.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μεγάλα για να χωρούν αποκλεισμοί. Οι Ηπειρώτες είμαστε προκομμένοι γιατί έχουμε ανοικτά μυαλά και μας ενδιαφέρουν οι λύσεις, δεν κολλάμε στα εμπόδια.

Για αυτό και εγώ ανταποκρίθηκα αμέσως στην απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με επιλέξει για το ψηφοδέλτιο του νομού Ιωαννίνων.

Η ιδιαίτερη πατρίδα μου έχει χαρίσει σε εμένα και στην οικογένεια μου αξίες και ιδανικά.

Είναι λοιπόν μία προσωπική πρόκληση να ανταποδώσω στους Γιαννιώτες και στις Γιαννιώτισσες την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους λαμβάνοντας δημοσίως μία μόνο δέσμευση.

Να δουλέψω σκληρά για την προκοπή του τόπου μας, να σταθώ δίπλα σε όλους τους συμπατριώτες μου, να πιέσω την κεντρική εξουσία για τα προβλήματα του τόπου μας, να κάνω τα πάντα για την πρόοδο του νομού μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ