Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 06:00
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιουνίου 2019
Επικαιρότητα

Συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson

Off

Ξεκίνησε την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα η ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson National Rally 2019 που διοργανώνει η Λέσχη Harley Davidson Club Hellas.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν άνω των διακοσίων μοτοσυκλετών Harley και πολλοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

H Hγουμενίτσα αποτελεί αγαπημένο τόπο προορισμού της Λέσχης απο το 2001 όπου είχε πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή F.H-D.C.E. συνάντηση Harley Davidson super Rally με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο και 5.000 μοτοσυκλέτες στο Δρέπανο. Η διοργάνωση θεωρείται από τις πιο πετυχημένες απο το Federation of Harley Davidson Clubs Europe.

Για το 2021 είκοσι χρόνια μετά, έχει επιλεγεί ξανά η Ηγουμενίτσα ως τόπος διεξαγωγής του Super Rally 2021 με διοργανωτή το Harley Davidson Club Hellas.

Αρωγοί και υποστηρικτές των διοργανώσεων, αλλά και των δράσεών της Λέσχης στην Ηγουμενίτσα είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας ΟΛΗΓ το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley Davidson ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το 1990, με σκοπό την οργάνωση της κοινότητας των μοτοσυκλετιστών, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών Harley Davidson στην Ελλάδα και γενικά την προώθηση του μοτοσυκλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

Μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσυκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσυκλετιστή. Eίναι μέλος στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Λεσχών Harley-Davidson (Federation) από το 1993.

Εχουν προγραμματιστεί, για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου τα εξής:

• 29 Ιουνίου Συναυλία με τον Γιώργο Γάκη και τους The Troublemakers. Special quest Solid Buzz στον παραλιακό χώρο Πλατάνια Ηγουμενίτσας

• Εξορμήσεις των μελών μας στη ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου