Αθλητικά

Δείχνει να έχει υπεροπλία

Off

Στα βαθιά άρχισαν να μπαίνουν από χθες το πρωί οι παίκτες του ΠΑΣ, αφού ο Αργ. Γιαννίκης και το τεχνικό επιτελείο έχουν ετοιμάσει ένα δύσκολο ξεκίνημα για την προετοιμασία με διπλές προπονήσεις πριν ακόμη η αποστολή φτάσει στο Καρπενήσι. Η πρώτη προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εθνικό Στάδιο παρουσία 300 ένθερμων φίλων του ΠΑΣ, δεν αποτέλεσε τίποτε άλλο, παρά μία ευκαιρία για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους να πάρουν μία γεύση από τα πρόσωπα που θα παίξουν ξεχωριστό ρόλο στον φετινό ΠΑΣ.

Το δίτερμα όμως που ακολούθησε, άφησε πίσω του μία σημαντική πληγή, καθώς τραυματίστηκε ο Σεργκερασβίλι που θα χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία και υπολογίζεται να είναι απόλυτα έτοιμος στις αρχές Οκτωβρίου, όταν πια το πρωτάθλημα θα έχει φτάσει στην 4η αγωνιστική.

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση περίμεναν την οριστική ιατρική γνωμάτευση, ώστε να συναποφασιστεί με τη διοίκηση εάν η ομάδα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού, που θα καλύψει το κενό του έμπειρου γεωργιανού.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε δύο προπονήσεις με τους παίκτες της ομάδας να βρίσκονται στις 08.00 στο ΠΕΑΚΙ και το απόγευμα στις 18.00 για τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας, με το βάρος να πέφτει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Αν υπάρχει κάτι σημαντικό πάντως, που θα πρέπει να ειπωθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως ο ΠΑΣ δείχνει να έχει χτίσει μία υπεροπλία σε όλες του τις γραμμές, αν και πιθανότατα θα προκύψουν και άλλες μεταγραφές παικτών, ίσως και αποχωρήσεις, όπως του Κάστρο.

Ο ΠΑΣ διαθέτει τρεις τερματοφύλακες τους Περιστερίδη, Γιαννίκογλου και Βενετικίδη.

Για την αμυντική γραμμή υπάρχουν οι Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Ζιούλης, Γώγος, Σεργκερασβίλι, Πήλιος και Παπαδόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή ο ΠΑΣ διαθέτει ήδη τους Σιόντη, Πάντελιτς, Λιάσο, Νικολιά, Νάουμετς, Ζώγκο, Καρτάλη και Ράντοβατς, ενώ επιθετικοί είναι οι Κρίζμαν, Παμλίδης, Λέο, Ξύδας και Ελευθεριάδης. 

Στους παραπάνω θα πρέπει να προστεθούν και οι πέντε νεαροί τα συμβόλαια των οποίων δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί και οι οποίοι είναι οι Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Βασιλάκης, Γροσδάνης και Λώλης.

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ