Αθλητικά

Επέστρεψε ο Λέο, γλίτωσε τα χειρότερα ο Πάντελιτς

Off

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε χθες ο Λέο, μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός γάλλος επιθετικός είχε υποστεί διάστρεμμα στο φιλικό με τη Λάρισα και απουσίασε από τις προπονήσεις για ένα 10ήμερο, για να επιστρέψει χθες σε κανονικούς ρυθμούς. 

Ευχάριστα είναι επίσης τα νέα για τον Πάντελιτς, που ακολουθεί μεν ατομικό πρόγραμμα αλλά γλίτωσε τα χειρότερα. 

Ο σέρβος μέσος επισκέφθηκε δικό του γιατρό στη Σερβία προκειμένου να πάρει μία δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και εκείνος φαίνεται να του είπε πως το πρόβλημα που έχει, αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή και πως μπορεί να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις. Έτσι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Πάντελιτς θα μπει από αύριο Τετάρτη στις προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς όμως λόγους ακολούθησαν και χθες οι Νάουμετς, Ζιούλης και Πανουργιάς. Για χθες, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις αντοχής για ξεκίνημα και στη συνέχεια ο προπονητής επέλεξε να κάνει ανάλυση τακτικής στο γήπεδο και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές έχουν προγραμματισμένο ρεπό και επιστρέφουν την Τετάρτη για απογευματινή προπόνηση στις 19.00, στο ΠΕΑΚΙ.

Ο ΠΑΣ δίνει το επόμενο φιλικό του παιχνίδι το Σάββατο με αντίπαλο τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ