Επικαιρότητα

Θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά βήματα

Off

Στην Περιφέρεια Ηπείρου… πέταξε το μπαλάκι ο Δήμαρχος Μ. Ελισάφ για τις εξελίξεις σχετικά με το Κλειστό Γυμναστήριο του Ελληνικού και το εάν και κατά πόσον θα μεταφερθεί για να καλύψει ανάγκες της πόλης των Ιωαννίνων.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» ζήτησε ενημέρωση από τον δήμαρχο, που περιορίστηκε σε δύο άξονες.

Ο πρώτος, ότι υποβλήθηκε τον Ιούλιο ο φάκελος για το Κλειστό Γυμναστήριο στο Βοτανικό με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 16 εκ. ευρώ και ο δεύτερος ότι ο δήμος ενημερώνεται από τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη για τις εξελίξεις με το Κλειστό του Ελληνικού.

«Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κανένα έγγραφο στα χέρια μας για να συζητήσουμε κάτι ή να εισηγηθούμε προς το δημοτικό συμβούλιο.

Θα συμφωνήσω όμως με την ανακοίνωση της κας Καλογιάννη, ότι εάν και εφόσον αυτή η ιστορία προχωρήσει θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά βήματα που θα ξεκινούν από τη μελέτη μεταφοράς και επανασυναρμολόγησης του Κλειστού και θα φτάνουν στη χωροθέτηση, στον τρόπο λειτουργίας, την κάλυψη των εξόδων συντήρησης, τις συνοδές υποδομές και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα», σημείωσε ο κ. Ελισάφ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου