Επικαιρότητα

Με συνεργασία οι εκδηλώσεις για τις γιορτές

Off

Με φορείς της πόλης συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας Με στόχο την καλύτερη συνεργασία ενόψει των Χριστουγέννων για τον στολισμό της πόλης και τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων.

Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Ιωαννίνων Χρήστος Τάτσης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου Θοδωρής Αλεξίου και ο Πρόεδρος του Chef΄s club Ιωαννίνων Δότσιος Άδαμος.

Παρουσιάστηκαν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί φέτος ο Δήμος Ιωαννιτών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι περιλαμβάνουν το στολισμό και φωτισμό καθώς και την πραγματοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο το Πνευματικό Κέντρο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, γίνεται μια προσπάθεια ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να βιώσουν το πνεύμα των εορτών και να αισθανθούν το γιορτινό κλίμα σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ακολούθως κατατέθηκαν προτάσεις, ενώ συμφωνήθηκε η συνεργασία και η συμβολή όλων των εμπλεκομένων, ώστε τα Ιωάννινα να αποτελέσουν ελκυστικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ