Επικαιρότητα

Παραμένει η «μαύρη τρύπα» του Ε-65

Off

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας Ε-65 μέχρι την περιοχή των Τρικάλων έλαβε η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας από το Υπουργείο Υποδομών, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Βαγγέλη Σημαδράκο.
Το ζητούμενο βέβαια είναι πότε και με ποια χάραξη θα κατασκευαστεί το υπόλοιπο τμήμα του Ε-65 που προς το παρόν… αγνοείται έστω και εάν έχει ενταχθεί με μηδενικό προϋπολογισμό στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως τόσο η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας πιέζουν για την ολοκλήρωση της προμελέτης, που εξελίσσεται αυτή την περίοδο και κυρίως για να βρεθεί τρόπος υλοποίησης του έργου. Αναφορικά με τη χάραξη τόνισε πως με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Ε-65 θα προσεγγίζει την Εγνατία Οδό στο ύψος του Κηπουριού Γρεβενών. «Δεν μας απασχολεί εάν ο οδικός άξονας θα καταλήγει ένα χιλιόμετρο πιο πάνω ή πιο κάτω από την Εγνατία, αλλά μας απασχολεί να ολοκληρωθεί γιατί θα αποτελέσει το βασικό δρόμο επικοινωνίας των κατοίκων της Δυτ. Μακεδονίας με τη Νότια Ελλάδα και την Ήπειρο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου