Επικαιρότητα

Ηχηρό μήνυμα της Nova κόντρα στα σενάρια

Off

Με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να αποφασίσει τη Δευτέρα για την αναδιάρθρωση και το πόσες ομάδες τελικά θα αγωνιστούν από τις 12 Σεπτεμβρίου στην πρώτη κατηγορία, τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού της Nova επιμένουν να μιλούν για την ανάγκη μίας ανταγωνιστικής Σούπερ Λίγκα και όχι μίας… πολυπληθούς… «Ασανσέρ Λίγκα», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Ειδικότερα, για τα σενάρια που μιλούν για πρωτάθλημα με 16, 18 ή και με 20 ακόμη ομάδες, από το συνδρομητικό κανάλι τόνιζαν ότι «μια τέτοια πρόταση μετατρέπει την Λίγκα σε …. Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο».

Ταυτόχρονα υπενθύμιζαν ότι, ελάχιστες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η πλειονότητα των 14 ομάδων της SL1 δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο, «λόγω της δεδομένης έλλειψης ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του πρωταθλήματος».

Eξέφραζαν παράλληλα την απορία για το ποιος είναι αυτός που μπορεί σήμερα να εγγυηθεί ότι, οι επιπλέον των υφισταμένων 14 ομάδων, θα μπορέσουν να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Και επιπλέον ότι, με δεδομένη την οικονομική ύφεση, που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι οι εμπνευστές της αύξησης των ομάδων μπορούν να ποντάρουν μόνο στο ότι τελικά όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων 14, θα δεχτούν τελικά να πάρουν λιγότερα χρήματα, προκειμένου να χωρέσουν και οι παραπάνω από τις 14 ομάδες.

 

Πίεση, πίεση, πίεση…

Στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο Αργ. Γιαννίκης έδειξε πιστός στο πλάνο που εφάρμοσες από πέρυσι. Η ομάδα του ΠΑΣ θα πιέζει ψηλά, για να μην αφήνει περιθώρια δημιουργίας παιχνιδιού στον αντίπαλο, να κλέβει και να δημιουργεί όσες περισσότερες φάσεις μπορεί στην αντίπαλη εστία. Το «χτίσιμο» του παιχνιδιού της ομάδας ξεκινά από τον τερματοφύλακα που όπως και πέρυσι, θα έχει ενεργό συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

 

«Επιστροφή» Καρβέλη 

στο γραφείο Τύπου

Η χθεσινή ημέρα επεφύλασσε μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που γνωστοποίησε την επιστροφή του Μπάμπη Καρβέλη στη θέση του υπεύθυνου του γραφείο Τύπου της ομάδας, σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και νευραλγικό πόστο, στο οποίο τα κατάφερε περίφημα ο Κώστας Πεδιαδιτάκης, που αναλαμβάνει υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ