Επικαιρότητα

Αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Off

Την απόφαση να τροποποιήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα της Super League έλαβε οριστικά το πρωί της Παρασκευής η υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ήδη ενημερώθηκε γι’ αυτό και ο συνεταιρισμός.

Ειδικότερα, ένας αγώνας της μεγάλης κατηγορίας θα αναβάλλεται πλέον, εάν στα τελευταία τεστ πριν από έναν αγώνα, βρεθούν πέντε θετικά δείγματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της μιας ομάδας και όχι τρία όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Η διοργανώτρια αρχή επιθυμούσε την αύξηση του αριθμού προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος αναβολής ενός αγώνα., αφού ήδη υπάρχουν οκτώ εκκρεμότητες με αγώνες που έχουν αναβληθεί, ενώ δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να διεξαχθούν εμβόλιμες αγωνιστικές.

 

Στατιστικές π

ρωτιές για τον ΠΑΣ

Στο στρατόπεδο της ομάδας του ΠΑΣ η προετοιμασία για τη συνέχεια γίνεται χωρίς προβλήματα και θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου με τους παίκτες να επιστρέφουν έπειτα, τη Δευτέρα στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Τα προβλήματα έχουν μειωθεί για τον Αργ. Γιαννίκη που μπορεί να υπολογίζει πλέον κανονικά και στον Κρίζμαν και στον Κάστρο.

Ενδιαφέροντα στο μεταξύ είναι κάποια στατιστικά στοιχεία για την πορεία του ΠΑΣ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, που αποτυπώνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας του Γιαννίκη, που μάλλον ωστόσο δεν αποτυπώνονται και στη βαθμολογική συγκομιδή. 

Ο ΠΑΣ έχει μέχρι στιγμής 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, διαθέτει όμως την 3η καλύτερη επίθεση με εννέα γκολ σε οκτώ αγώνες, πίσω από τον Ολυμπιακό (14) και τον ΠΑΟΚ (12).

Ο ΠΑΣ είναι δεύτερος στις τελικές προσπάθειες με 81, ενώ πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ με 99 και τρίτος ο Ολυμπιακός με 79. Το πρόβλημα για τον ΠΑΣ ήταν ότι δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητικός στα ματς με ΑΕΛ και Παναιτωλικό κι εκεί χάλασαν τα στατιστικά του. Ακόμη, οι Γιαννιώτες είναι στη δεύτερη θέση στις ασίστ, με οκτώ μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να έχει 12, είναι πρώτοι στις επεμβάσεις και πρώτοι στα σουτ εκτός περιοχής. Πρώτος είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όμως και στα δοκάρια, τα οποία οι παίκτες του έχουν σημαδέψει πέντε φορές!

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου