Ήπειρος

Δράσεις του Δήμου Πρέβεζας κατά τις γιορτές

Off

Ο Δήμος  Πρέβεζας για τις γιορτές αναλαμβάνει και υλοποιεί δράσεις που σκοπό έχουν να κρατήσουν συντροφιά αλλά και να παρέχουν υποστήριξη  όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγαλύτερους φίλους που αυτή την στιγμή είναι αναγκασμένοι να περνούν  πολύ χρόνο στο  σπίτι.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή Χριστουγεννιάτικων  βιβλίων τα οποία και διαθέτει στους φίλους της ενώ τα ΚΔΑΠ Πρέβεζας  και Ν. Σινώπης  στην σελίδα τους  στο  face book αναρτούν καθημερινά βίντεο με ενδιαφέρουσες κατασκευές, συνταγές και άλλες γιορτινές προτάσεις.

Επίσης από τη Δευτέρα 21 /12 10.00-13.00 και 17.00-19.00 ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Πρέβεζας  “Ελπίδα” θα διαθέτει γιορτινές κατασκευές για φιλανθρωπικό σκοπό  στο σπιτάκι που έχει  παραχωρήσει ο Δήμος στην πλατεία Ανδρούτσου.

Στον ίδιο χώρο εξάλλου οι πολίτες θα μπορούν  να  προσφέρουν  είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κλπ  για να ενισχυθούν οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Επίσης το Σάββατο  19/1 ο Δήμος και οι  δομές Υγείας και Πρόνοιας θα συμμετέχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο   Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ