Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 01:31
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2021
Αθλητικά

Τίποτε δε θα μένει αναπάντητο

Off

Όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα με την αναβολή του πρώτου αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ και στη συνέχεια με την αλλαγή έδρας, άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από την ομάδα του ΠΑΣ

αλλά δημιούργησαν παράλληλα και ένα νέο πλαίσιο στάσης της ΠΑΕ, απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τα συμφέροντα της ομάδας. 

Η στιγμή άλλωστε κρίνεται κατάλληλη, με δεδομένη την απόλυτη συσπείρωση που επιτεύχθηκε από τις παραπάνω εξελίξεις, οι οποίες στην πράξη ενίσχυσαν τους δεσμούς της ομάδας και της διοίκησης με το φίλαθλο κοινό της πόλης. Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Γ. Χριστοβασίλη προσωπικά, να αντιμετωπίζουν στο εξής, κάθε τι που πλήττει τον ΠΑΣ, με δυναμικό τρόπο φάνηκε και με την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά και με τις δηλώσεις του προέδρου, που και πριν και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ ήταν σε ύφος που δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί.

Φαίνεται όμως, ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και στον ΠΑΣ δηλώνουν αποφασισμένοι, με πράξεις πλέον, να μην αφήσουν τίποτε να πέσει κάτι και τίποτε να μείνει αναπάντητο.

Έτσι, με επιστολή της προς την ΚΕΔ, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζητά τον ορισμό ξένων διαιτητών για την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Κάθε ομάδα άλλωστε έχει αυτό το δικαίωμα, όταν θεωρεί ή εκτιμά, ότι υπάρχει κίνδυνος διαμόρφωσης συνθηκών που ίσως οδηγήσουν σε αποφάσεις σε βάρος της. Η απόφαση της ΚΕΔ αναμένεται να ληφθεί μέχρι αύριο.   

 

Χωρίς Οικονομόπουλο, 

Σιόντη στη Λαμία

Οι παίκτες του ΠΑΣ στο μεταξύ, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν επέστρεψαν στις προπονήσεως ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λαμία εκτός έδρας, με τον Αργ. Γιαννίκη να μην υπολογίζει στους Οικονομόπουλο και Σιόντη, Ο πρώτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικής και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 20ήμερο για να επιστρέψει. 

Ο αρχηγός Σιόντης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην Αθήνα, για το οστικό οίδημα που έχει στο γόνατο και δύσκολα θα επιστρέψει στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αλλά μάλλον η επιστροφή του υπολογίζεται για τα παιχνίδια των πλέι άουτ. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Κάργας εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του και επιστρέφει για την αναμέτρηση στη Λαμία.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ