Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 10:31
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Μαζική η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών

Off

Η μαζική προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών, μεταξύ αυτών και πολλών νέων παιδιών, που αιμοδότησαν για πρώτη φορά, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», από την εθελοντική ομάδα των Paguristas σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων με Νεοπλασία «Είμαστε Μαζί» και τη συμμετοχή και άλλων συλλογικοτήτων. 

Η αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Αφροδίτης Κατσαράκη, τέως προέδρου του Συλλόγου «Είμαστε Μαζί» που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, έχοντας αφήσει όμως πίσω της μία σπουδαία παρακαταθήκη, όπως ανέφερε εκ μέρους του Σοροπτιμιστικού Ομίλου, η Άννα Μπατιστάτου, πρόεδρος παράλληλα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Ο Νίκος Τζίμας εκ μέρους της ομάδας των Paguristas, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσολιόντος και η Έλενα Γκαραμέτση και η Σπυριδούλα Λουκοπούλου αντίστοιχα από το Δίκτυο Νέων Ηπείρου αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία και στη σημασία που έχουν αντίστοιχες δράσεις να γίνονται ολοένα και συχνότερα, για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες σε αίμα, όπως και στην συγκινητική ανταπόκριση νέων εθελοντών αιμοδοτών, αλλά και νέων σε ηλικία ατόμων, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ