Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 03:06
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Λάρισας

Off

Στο πλευρό των σεισμοπαθών των δήμων Λάρισας, Τυρνάβου και Ελασσόνας στέκεται αρωγός ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ με τους ομολόγους του δημάρχους των περιοχών αυτών.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΟΚΠΑΠΑ, οι συμπολίτες που θέλουν, μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό, με τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου να κάνει λόγο για το ελάχιστο που μπορεί κάποιος να κάνει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, για να σταθούν όρθιοι χιλιάδες συμπατριώτες μας, που έχουν χτυπηθεί από το σεισμό.

Μεγάλη ανάγκη υπάρχει κυρίως για κουβέρτες, νερά, γάλα εβαπορέ και τρόφιμα μεγάλης διάρκειας.

Η παράδοση των υλικών γίνεται καθημερινά μέχρι την Παρασκευή και από τις επτά το πρωί μέχρι στις τρεις το μεσημέρι.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί με μέριμνα του δήμου θα παραδοθεί στους φορείς των τριών δήμων που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 26510 30504 και 26513 61402.

 

Αιτήσεις για 

τους Λαχανόκηπους

Ο ΟΚΠΑΠΑ στο μεταξύ απευθύνεται προς τους συμπολίτες που ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων στους Δημ. Λαχανόκηπους ή σε όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση επανένταξης, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ.

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι αποτελούν μια δράση που ξεκίνησε το 2013 με σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης, αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ.

Η έγκριση των δικαιούχων γίνεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων. Δικαιούχοι είναι συμπολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Πληροφορίες στην οδό Αβέρωφ 6, Ισόγειο ΚΕΠ Υγείας, και στα τηλ. 2651054269 & 2651361402  υπόψιν κας Λώλη Κατερίνας και κας Σάρρα Έφης. 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ