Επικαιρότητα

Επίταξη ιδιωτών, μέτρα προστασίας των εργαζομένων

Off

Την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα στην υγεία, χωρίς αποζημίωση, την ενίσχυση των μέτρων προστασίας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, στα μέσα μεταφοράς τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τον οργανωμένο έλεγχο των μεγάλων επιχειρήσεων της περιοχής και όχι μόνο, ζητούν από την κυβέρνηση εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΕΚΙ και συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Τετάρτης στην πλατεία των Ιωαννίνων.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Δ. Ροσιλόβαλη. Εκ μέρους των υγειονομικών χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας της ΕΙΝΗ, Μπάμπης Παππάς και ο Παναγιώτης Χούσος από τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Ιωαννίνων. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Ν. Μελισσόβα εκ μέρους του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Γραμματέα του Συνδικάτου Οικοδομών Β. Κρικώνη. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων με τον πρόεδρο του ΔΣ Γ. Πραμαντιώτη ζήτησε άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων. 

Στη συγκέντρωση ξεχώρισε η συμμετοχή των μαθητών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων με τον πρόεδρο του συλλόγου Π. Πιέρη να απευθύνει κάλεσμα στήριξης του αγώνας των σπουδαστών ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους. 

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κεντρική ομιλία από το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και πρόεδρο του συνδικάτου Φαρμακοϋπαλλήλων Ιωαννίνων Σ. Ματσάγγα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ