Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:27
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα

Εντατικοί έλεγχοι για την προστασία της λίμνης

Off

Θα συνεχιστούν και πιο εντατικά οι έλεγχοι για την προστασία της λίμνης, όπως συζητήθηκε στην τρίτη συνάντηση εργασίας για την προστασία της Παμβώτιδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Πέτρος Τζουμάκας εκ μέρους της 5ης ΚΟΕ και ο Κώστας Φρίγκας πρόεδρος του Σωματείου των Ερασιτεχνών Αλιέων.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την προστασία της λίμνης και αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων για το επόμενο διάστημα.

«Στην  συνάντηση εργασίας έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων  που έχουν αναληφθεί και  βγήκαν χρήσιμα  συμπεράσματα τα οποία μας βοηθάνε για το επόμενο διάστημα. Αποφασίστηκε η συνέχιση των περιπολιών περιφρούρησης περιβάλλοντος και τους επόμενους μήνες. 

Ταυτόχρονα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα παράνομης αλιείας  στην Λίμνη Παμβώτιδα, αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση, διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και καθορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ