Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 08:50
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα

Μήνυμα αλληλεγγύης μέσα από την αιμοδοσία

Off

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία φορά, που κατά κύριο λόγο, ο κόσμος του αθλητισμού στην περιοχή των Ιωαννίνων στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη μία μονάδα αίματος.  

Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες της ΕΠΣΗΠ, έτσι και στο διήμερο αιμοδοσίας που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ και το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ, συνάντησε την μαζική ανταπόκριση και προσέλευση. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μόλις την πρώτη ώρα της εθελοντικής αιμοδοσίας, είχαν συγκεντρωθεί 20 μονάδες αίματος με την προσέλευση να είναι αμείωτη, μέχρι τις έξι το απόγευμα. 

Το διήμερο της αιμοδοσίας ολοκληρώνεται σήμερα όπου στον ίδιο χώρο, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να δώσουν αίμα από τις 10 μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η προϊσταμένη του τμήματος Αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ Ελευθερία Ζερβού και ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παν. Κολόκας σε δηλώσεις τους εξέφρασαν τις θερμέ ευχαριστίες προς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν ήδη, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση και σε άλλους εθελοντές αιμοδότες να κάνουν το ίδιο, σήμερα Σάββατο.  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ