Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 07:56
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ Αναγκαία η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία

Off

Αναγκαία για την ανάπτυξη του τόπου η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία, σύμφωνα με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα.

Η παράταξη χαιρετίζει και στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του διευθύνοντα συμβούλου της P&I, Βασίλη Τριάδη, να ζητήσει από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα γραφεία της εταιρίας, να συμβάλει ώστε να γίνει πράξη η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με τη Γερμανία.

«Η στοχευμένη προσπάθεια που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας στο δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου, τόσο για τη λειτουργική αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, όσο και για την έλευση διεθνών πτήσεων σε αυτό, συνοδεύτηκε από επισκέψεις στο πλαίσιο της δράσης «διπλωματία πόλεων» σε διάφορες αγορές – στόχους, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία το 2017.

Θυμίζουμε ότι η συζήτηση για την απευθείας αεροπορική σύνδεση της πόλης μας με τη Γερμανία άνοιξε σε εκείνη την επίσκεψη (δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου) όπου μάλιστα είχε προκριθεί η διασύνδεση με τα αεροδρόμια του Ντόρτμουντ ή του Ντίσελντορφ ως τα καταλληλότερα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες που υπάρχουν», αναφέρει η παράταξη.

 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ