Αθλητικά

Ο Άγγελος Τσούτσης στο παγκόσμιο νέων τεχνικής κολύμβησης

Off

Ο Άγγελος Τσούτσης  εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο νέων τεχνικής κολύμβησης και ήταν 10ος στα 100 Bf με 46:58, 12ος στα 200 BF με 1:44.52 και με εκπληκτική εμφάνιση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 BF mixed βοήθησε σημαντικά να καταλάβει η Ελλάδα την 6η θέση.

Η προπονήτριά του Κατερίνα Τσιούρη, το Δ.Σ. του «Άλμπατρος», οι γονείς του και όλοι οι άνθρωποι του εύχονται αυτή η επιτυχία να ‘ναι η αρχή μιας πολλή μεγαλύτερης. 

– Ο Άλμπατρος με πολυπληθή ομάδα 13 παιδιών (12 αγωνίστηκαν) μετείχε στην ημερίδα ορίων που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Μια επιβλητική και γεμάτη ελπίδες αποστολή μιας και έπαιρναν το βάπτισμα του πυρός πολλά νέα παιδιά 

Ο Γιώργος Σαλούκας, η Ελένη Παπαναστασίου, ο Θανάσης Σαλούκας ,η Μιχαέλα Γούδα, πλαισιωμένοι απ τους  Τηλέμαχο Κύρκο, Χρήστο Χαλάστρα, Αλέξανδρο Τσέμπα, Λαμπρινή Κουμπούλη , Βασίλη Μάκο, Βασίλη Σαρακατσάνο , Λάμπρου Αμαλία και Μαρία Σαρακατσάνου επηρεασμένοι απ την απόδοση του Άγγελου ίσως υπερέβαλαν εαυτούς και έκαναν  πολλά ατομικά ρεκόρ. 

Ο Άλμπατρος βάζει την υπογραφή του και στην Τεχνική κολύμβηση.  Μαζί τους στη Θεσσ/κη η Μαρία Χατζή και Αλκμήνη Κίτση. Τι άλλο απο ευχαριστημένοι όλοι (αθλητές, προπονήτρια, Δ.Σ. και γονείς). 

Όλοι σε θέσεις μάχης και διψασμένοι για τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών στην κολύμβηση και στην τεχνική που έρχονται τον Ιούλιο.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου