Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 05:11
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2021
Εκδηλώσεις

Αιτήσεις για το «Θερινό Μαντείο» του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Off

To «Θερινό Μαντείο» του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, με τίτλο «Ιερά Οικ(ε)ία», θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου στα Ιωάννινα. 

Το φετινό θέμα «Ιερά Οικ(ε)ία»,  εμπνέεται από την αρχαιολογική σήμανση της Δωδώνης και έχει στόχο να αναπτύξει ποικιλόμορφα, μέσα από εργαστήρια, πρακτικά και θεωρητικά την έννοια του τελετουργικού του αρχαίου δράματος και την αίσθηση του οικείου, ως προς το περιεχόμενο των θεατρικών κειμένων αλλά και τη σχέση τους με το παρόν.  Οι καθηγητές που θα διδάξουν στη φετινή διοργάνωση είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου (σώμα), η Γεωργία Τέντα (φωνή) και η Μαρία Κεχαγιόγλου (λόγος). 

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα πλαισιωθεί από masterclasses, ξεναγήσεις και ένα διεθνές συμπόσιο με αφορμή το θέμα «Ιερά Οικ(ε)ία». 

Το «Θερινό Μαντείο» 2021 απευθύνεται σε νέους ηθοποιούς και καλλιτέχνες της σκηνικής πράξης, σπουδαστές δραματικών σχολών και θεατρολογικών σχολών με πρακτική κατεύθυνση.  Το κόστος συμμετοχής για τη φετινή διοργάνωση ανέρχεται στα 50 ευρώ. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρέχει τις μετακινήσεις και τη διαμονή εντός του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την έκβαση της αίτησής τους με ηλεκτρονικό μήνυμα.  https://forms.gle/J3REDrSipzzcc1kQ7

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε τα ερωτήματά σας στο: ancientdramadodoni@gmail.com

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ