Επικαιρότητα

«Δεν είναι απίθανο το lockdown και στην Ήπειρο»

Off

Ανοιχτό για κάθε περιφερειακή ενότητα της Ηπείρου ή για όποια πόλη ή περιοχή διαπιστωθεί πως υπάρχει έντονο πρόβλημα, είναι το ενδεχόμενο επιβολής ενός τοπικού lockdown, αντίστοιχο με αυτό που εφαρμόστηκε στη Μύκονο.

Αυτό υποστήριξε σε χθεσινές του δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του ITV, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας με την εικόνα της καταγραφής των κρουσμάτων στην Ήπειρο και ειδικότερα σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία να μην είναι καθόλου καλή. Ο κ. Καχριμάνης απηύθυνε έκκληση αφενός να αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και αφετέρου προς τους νέους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κοινωνικές τους επαφές, αφού αυτό που προκύπτει μέσα από τη διαδικασία των ιχνηλατήσεων, είναι, πως ένας μεγάλος αριθμός κρουσμάτων προέκυψε στην περιοχή, είτε μετά από διασκέδαση είτε μετά την επιστροφή ατόμων από διακοπές σε νησιά.

LED – Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε διαδοχικά στο θέμα του οδοφωτισμού σε Ιωάννινα και Πρέβεζα, με συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, χωρίς να κρύβει την ανησυχία του πάντως, για το ενδεχόμενο νέων προσφυγών ή εμπλοκών από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Αντίθετα, στην προοπτική ανέγερσης και λειτουργίας του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας έδειξε περισσότερο σίγουρος, ότι αυτό που επιχειρείται είναι ικανό να αλλάξει τη μορφή της τοπικής ανάπτυξης για τις επόμενες δεκαετίες.

Η δημοσκόπηση

Τέλος, σχολίασε, λέγοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ», τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή σε εφημερίδα της Μακεδονίας, στην οποία αποτυπώνεται η αναγνώριση και αποδοχή του έργου της περιφερειακής αρχής και της θετικής γνώμης των πολιτών για τον ίδιο σε ποσοστά που ξεπερνούν το 51% και φτάνουν μέχρι και το 58%.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ