Αθλητικά

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 11 μετάλλια και 9η θέση στο Πανελλήνιο Κολύμβησης

Off

Με έντεκα μετάλλια επέστρεψε ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και Προαγωνιστικών ηλικιών της Τεχνικής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Σε συνδυασμό με τις θέσεις στην οκτάδα που κατέλαβαν οι αθλητές του, κατάφερε να συγκεντρώσει 180 βαθμούς και να αναρριχηθεί στην 9η θέση στη γενική βαθμολογία μεταξύ 34 σωματείων απ’ όλη τη χώρα, κατακτώντας και την 1η θέση μεταξύ των σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης στην Ήπειρο.

Τα μετάλλια κατέκτησαν η Ευσταθία Λάμπρου (τρία χάλκινα και ένα ασημένιο), Όλγα Λέκκου (δύο ασημένια και ένα χάλκινο), Ανθή Σερβετά (ένα ασημένιο), Χρυσάνθη Πλιάκου (δύο χάλκινα), ενώ ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο ήρθε στη σκυτάλη 4Χ100m επιφανείας με τις Ελένη Τσίνη, Δήμητρα Κατσέτα, Βασιλική Σερβετά και Ευσταθία Λάμπρου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι αθλητές Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Παντελής Βασιλείου, Γιώργος Γκρέστας, Μάριος Γκρέστας, Μαρία – Ειρήνη Δελημάρη, Σοφία Κουτσούπα, Δήμητρα Λάμπρου, Λάμπρος Μούσης, Ραφαήλ Μούσης, Κωνσταντίνος Στράτης, και Αθανασία Συμεωνίδη.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γρηγόρης Σπυριούνης και Βανέσσα Σιατερλή, καθώς και ο ταμίας του συλλόγου Χρήστος Βασιλείου.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ