Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 09:34
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2021
Αθλητικά

Η Ελλάδα υποκλίνεται στον χρυσό Ολυμπιονίκη

Off

Επικοινωνία με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του απλού σκιφ των φετινών αγώνων στο Τόκιο, Στέφανο Ντούσκο, είχε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Σε ανάρτησή του το πρωί στο Twitter, ο Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Ντούσκο. 

«Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μάς γέμισε χαρά και υπερηφάνεια».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, με ένα story στο Instagram ενημέρωσε πως συνομίλησε μαζί του, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία από την επικοινωνία τους.

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κων. Τασούλας σε δήλωσή του αναφέρει πως: 

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες». 

 

Φωταγωγείται 

το Δημαρχείο της πόλης

Από χθες το βράδυ το Δημαρχείο Ιωαννίνων είναι φωταγωγημένο με τα εθνικά μας χρώματα προς τιμήν του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Ιωαννιτών. 

«Στην αρχαιότητα οι πόλεις έριχναν τα τείχη για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες. Για τον Στέφανο Ντούσκο, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, τα Γιάννινα ανοίγουν την μεγαλύτερη αγκαλιά τους για να τον υποδεχθούν.

Οι στιγμές που χάρισε σε όλους μας είναι μοναδικές. Η Γιαννιώτικη κωπηλασία έφτασε στην κορυφή με τα κουπιά του Στέφανου, εκεί που της αξίζει. Ο δήμος συγχαίρει τον χρυσό ολυμπιονίκη των Ιωαννίνων. Συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην πατρίδα του τον Στέφανο έτσι όπως του αξίζει».

 

Ο Αλ. Καχριμάνης

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μας έκανε υπερήφανους, ως Έλληνες και ως Ηπειρώτες. 

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στους προπονητές του και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Κωπηλασία και να αναδεικνύει αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου».

 

Η «Ενότητα Πολιτών»

«Ο ήλιος σήμερα πάνω από τα Γιάννινα και την Παμβώτιδα ανέτειλε χρυσός. Στέφανε, έκανες όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Ηπειρώτες, όλους τους Έλληνες περήφανους με την σπουδαία, χρυσή επιτυχία σου, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλοι οι κόποι, όλες οι θυσίες, όλη η αγωνία σου ανταμείφθηκαν.

Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά, στην οικογένειά σου, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και όλους όσους πίστεψαν ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Απόλαυσε την μεγάλη σου επιτυχία και είμαστε εδώ να σε υποδεχτούμε όπως αξίζει σε έναν χρυσό Ολυμπιονίκη».

 

Η «Ανεξάρτητη 

Δημοτική Πρωτοπορία»

«Τα Γιάννενα, η Ήπειρος και ολόκληρη η Ελλάδα αισθάνεται περήφανη για την κατάκτηση της κορυφής σε Ολυμπιακό άθλημα από τον Στέφανο Ντούσκο και τον συγχαίρουν γι’ αυτό το επίτευγμα. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους δασκάλους του καθώς και στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ, η οποία συνεχίζει το τεράστιο έργο της άθλησης των νέων της  πόλης μας, στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο έχει  δοξάσει πολλάκις την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου αναδεικνύοντας Ολυμπιονίκες».

 

Η Μερ. Τζούφη

«Με πείσμα, επιμονή, υπομονή και πολλούς κόπους, κατάφερε να γίνει Χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, στο άθλημα που αντιπροσωπεύει τη γενέθλια πόλη.  Τα Γιάννενα συγκινημένα και περήφανα καμαρώνουν για το νεαρό αθλητή τους! Μια νέα γενιά αθλητριών και αθλητών χαίρεται, διδάσκεται και παραδειγματίζεται. Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένεια, στον προπονητή και σε όλη την ομάδα που στήριξε και στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας».

 

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

«Οι "Ορίζοντες Ηπείρου" συγχαίρουν τον Στέφανο Ντούσκο και την οικογένειά του για την τεράστια επιτυχία του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά εκείνου και των αγαπημένων του.

Ο Στέφανος ως «φάρος» των νέων Ηπειρωτών πρέπει να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για το πως οι νίκες στη ζωή κατακτώνται μόνο με θυσίες, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους μας ότι «δουλειά με χατίρι» και «ζωή με φόβο» οδηγούν σε αδιέξοδη πορεία». 

 

Το Πανεπιστήμιο

«Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας, εκφράζουν δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά τους στον φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου, Στεφ. Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου αποτελεί ύψιστη τιμή για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Στέφανε, μας έκανες υπερήφανους. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και παρόμοιες πρωτιές στους μελλοντικούς στόχους».

 

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

«Το χρυσό παιδί της Παμβώτιδας υπερνίκησε δυσκολίες, υπερέβη εαυτόν, χαρίζοντάς μας και νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Τα Γιάννενα είναι η περήφανη πόλη και  ο νομός Ιωαννίνων ο περήφανος νομός που στα νερά της λίμνης  Παμβώτιδας αναδείχτηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας».

 

Η ΝΕ ΚΙΝ.ΑΛ

«Με μία απίστευτη κούρσα, ο τεράστιος Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε υπερηφάνεια, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ».

 

Το Επιμελητήριο

Ο πρόεδρος Δημήτριος Δημητρίου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συγχαίρουν τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη των Ιωαννίνων η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο καθώς και το Ολυμπιακό ρεκόρ, μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθουν σήμερα όλοι οι Έλληνες».

 

Ο Κων. Καψάλης

«Η εξαιρετική σου παρουσία και η αγωνιστικότητά σου σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης σε ένα ολόκληρο έθνος γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια και δέος. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισες. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την προσφορά του στον αθλητισμό. Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. μας γεμίζουν ευχάριστες συγκινήσεις πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους και ξεχωρίζουν για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα τους».

 

Η Ε.Δ ΠΕΑΚΙ

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, απέδειξε σε όλον τον κόσμο πως με σκληρή δουλειά, επιμονή και μεθοδικότητα μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου. 

Το κατάφερε και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, έκανε όλη τη χώρα να συζητά την τεράστια επιτυχία του, που ωστόσο μόνο ο ίδιος, οι προπονητές του και οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν πόσο χρειάστηκε να δουλέψει για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας. 

Η Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη για την τεράστια επιτυχία του. Παράλληλα συγχαίρει τον προπονητή του, την οικογένειά του και τον Ν.Ο.Ι, για τη στήριξη τους στην συνολική προσπάθεια που είχε ως επιστέγασμα την ανάδειξη του Γιαννιώτη Στέφανου Ντούσκου ως χρυσού Ολυμπιονίκη».

 

Ο Π.Ν.Ο.Ι.

«Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας μάλιστα νέο ολυμπιακό ρεκόρ».

 

Ο Α.Ο Σπάρτακος

«Το ΔΣ του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων συγχαίρει τον αθλητή του Ν.Ο.Ι. Στέφανο Ντούσκο καθώς και τον σύλλογο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκιφ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Συγχαρητήρια Στέφανε, έκανες περήφανη την πόλη μας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ