Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 05:49
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Στη μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών

Off

Λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής σεζόν, με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας, η πανεπιστημιακή κοινότητα στα Ιωάννινα προετοιμάζεται για μία διαφορετική πραγματικότητα, ευελπιστώντας, ότι αυτή θα καθοριστεί τελικά από την αυξημένη συμμετοχή και ανταπόκριση των φοιτητών και του προσωπικού στον εμβολιασμό. 

Με ένα βίντεο που ετοίμασαν η Επιτροπή Θεμάτων Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Επιτροπή Υγείας του Τμήματος Ιατρικής αντίστοιχα, απευθύνεται ισχυρή σύσταση και παροτρύνονται οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, ώστε να εμβολιαστούν. 

Με τον τρόπο αυτό, όπως τονίζουν οι πρωταγωνιστές του ενδιαφέροντος σποτ, θα ενισχυθεί η προστασία της υγείας και θα ομαλοποιηθεί το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στο βίντεο του Πανεπιστημίου εμφανίζονται κατά σειρά η πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Άννα Μπατιστάτου, ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Μηλιώνης, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής Σοφία Τσαμπούρη, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Κων. Κωστίκας, η επίκουρη καθηγήτρια Παθολογίας Μαρία Κοσμίδου, ο Χαράλαμπος Ματσούκας μέλος ΕΤΕΠ του Τομέα Υγείας του Παιδιού, η καθηγήτρια Παθολογίας Σταυρούλα Τσιάρα, η Ευαγγελία Ντζάνη, καθηγήτρια Επιδημιολογίας και τελευταίος ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, με την ιδιότητα του φοιτητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Κοινός τόπος στις επισημάνσεις των πρωταγωνιστών, ότι έχουμε τη δυνατότητα με το εμβόλιο να πάρουμε ξανά τις ζωές μας πίσω και να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ