Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 09:17
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Εκδήλωση για την βία κατά των γυναικών

Off

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αρταίων, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 7:30, στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας, εκδήλωση για την βία κατά των γυναικών « Ούτε μια λιγότερη».

Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συμβουλευτικού  Κέντρου Γυναικών του Δήμου Αρταίων, με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων, θεατρικών εργαστήριων  και Αρτινών καλλιτεχνών. 

Τα αυξημένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ειδικότερα την περίοδο της πανδημίας προκαλούν διεθνή ανησυχία και προβληματισμό.

Θυμίζουμε ότι το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, εδράζεται στην οδό Τζαβέλλα 24, τηλ. επικοινωνίας 2681077400 και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

•Ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση

•Ψυχοκοινωνική συμβουλευτική (εξειδικευμένη στήριξη με την οπτική του φύλου).

•Νομική – συμβουλευτική πληροφόρηση για τα δικαιώματα των γυναικών, τους σχετικούς νόμους, τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υποβολή μήνυσης- καταγγελίας.

•Συνεργασία με άλλες υπηρεσίες και παραπομπή των γυναικών σε ξενώνες, στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς απασχόλησης, προστασίας και υποστήριξης παιδιών κ.ο.κ.

•Ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται και στον τομέα της εργασιακής συμβουλευτικής.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ