Επικαιρότητα

Κριτική Θ. Μπέγκα για τις ανακοινώσεις για την πλατεία

Off

Στον τρόπο που αντέδρασε η δημοτική αρχή με την αναγγελία της εξασφάλισης χρηματοδότησης για την πλατεία, αναφέρεται ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα.

Όπως σημειώνει:

«Μετά την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου της ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Ιωαννίνων, αναρωτιόμαστε από πού αντλεί η δημοτική αρχή το δικαίωμα να πανηγυρίζει την ώρα που έχει σταματήσει το χρόνο της εξελικτικής πορείας του δήμου για δύο τουλάχιστον χρόνια, έχει απαξιώσει ολοκληρωμένες διαδικασίες για σημαντικά έργα στον τόπο, τον έχει στερήσει από πολύτιμα ευρωπαϊκά κονδύλια από το ΕΣΠΑ και δεν χρησιμοποίησε τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία («Αντώνης Τρίτσης») για την χρηματοδότηση και υλοποίηση νέων έργων;».

«Γιατί στην μακροσκελή της ανακοίνωση μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με τον υπουργό Εσωτερικών υπήρξε αρκετός χώρος για πανηγυρισμούς. 

Δεν βρέθηκε όμως ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για την ευθύνη απένταξης από το ΕΣΠΑ του έργου της ανάπλασης της πλατείας, το οποίο «πολέμησε» τόσο προεκλογικά όσο και μετά την ανάληψη των καθηκόντων της», προσθέτει και καταλήγει:

«Αλήθεια, ποιον νομίζει ο κ. Δήμαρχος ότι μπορεί να ξεγελάσει όταν πανηγυρίζει την απώλεια χρόνου και χρήματος για ένα τόσο εμβληματικό έργο; Δυστυχώς, ούτε και τώρα υπάρχει εκ μέρους του κ. Ελισάφ καμία διάθεση για απολογία για τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι λανθασμένες πολιτικές του επιλογές και τα οποία πληρώνει ο τόπος».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου