Επικαιρότητα

Συνεχίζει το έργο του με δύο νέες δομές

Off

Δύο νέες δομές στα Ιωάννινα και μία τρίτη στην Άρτα, έθεσε σε λειτουργία το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, ενισχύοντας τον παρεμβατικό και υποστηρικτικό ρόλο προς τα άτομα που θέλουν να απεξαρτηθούν από διάφορες εξαρτήσεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας των δύο νέων δομών, της Κινητής Μονάδας και αντίστοιχα της Μονάδας Κοινωνικής Ένταξης, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει κάτι ανάλογο και για την τρίτη δομή, που είναι το Πολυδύναμο Κέντρο στην Άρτα.

Και οι δύο δομές σχεδιάστηκαν, υλοποιήθηκαν και λειτουργούν με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Ηπείρου, με τον επιστημονικά υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Γ. Παπαχρήστου να τονίζει αφενός τη σημασία της λειτουργίας τους και αφετέρου την αναγκαιότητα, οι δομές αυτές να συνεχίσουν να λειτουργούν και μετά τη λήξη του χρηματοδοτικού προγράμματος.

Αναφέρθηκε παράλληλα και σε μία σειρά άλλων παρεμβάσεων και δράσεων του ΚΕΘΕΑ σε τοπικό επίπεδο, με τις νέες δομές να έρχονται να συμπληρώσουν το πλέγμα της πολυεπίπεδης προσφοράς.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, με αναφορές στο σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που επιτελεί το ΚΕΘΕΑ με τις δομές του στην Ήπειρο, απηύθυναν ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ, οι αντιπεριφερειάρχες Αγνή Νάκου και Οδ. Πότσης και ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και μία σύντομη ξενάγηση στο χώρο.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου