Αθλητικά

Να επενδύσει στην έλλειψη φόβου

Off

Στραμμένη στα τρία επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτό της Ριζούπολης το Σάββατο με τον Απόλλωνα, έχουν ήδη την προσοχή τους στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά την πρώτη ήττα στη φετινή χρονιά από τον Ολυμπιακό.

Το ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης απέναντι στον πρωταθλητή και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και τη φετινή χρονιά, αντιμετωπίστηκε με μεγάλη απογοήτευση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ, επιβεβαιώνει και την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον προπονητή Ηρ. Μεταξά και τους συνεργάτες του, για την απόκτηση μίας διαφορετικής νοοτροπίας στην ομάδα. Μία επαρχιακή ομάδα, που θα παίζει σε όλα τα γήπεδα εντός και εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη, απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ένα δύσκολο στοίχημα για να επιτευχθεί, που όμως φαίνεται να περνά στους παίκτες της ομάδας, από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, στα οποία μάλιστα κέρδισε, έτσι και στο παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του Ηρ. Μεταξά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, ότι δε φοβούνται να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και μπορούν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για τη νίκη. Επίσης, είναι σημαντικό το ότι όπως και στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, έτσι και με τον Ολυμπιακό κανείς δεν πανικοβλήθηκε όταν η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, αντιθέτως, όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι, και η ομάδα παρέμενε πιστή στο πλάνο της, δημιουργούνταν η αίσθηση, ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην ισοφάριση, όπως και έγινε.

Η ποιότητα του Ολυμπιακού όμως, η εμπειρία του και κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως η λανθασμένη διάταξη στο δεύτερο γκολ των ερυθρολεύκων και η υποψία του επιθετικού φάουλ του Ελ Αραμπί στον Σάλιακα, λειτούργησαν καθοριστικά για την έκβαση της αναμέτρησης.

Τρία παιχνίδια, μισή χρονιά

Για τον ΠΑΣ που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και με ένα πρόγραμμα – φωτιά στις πρώτες έξι αγωνιστικές, το πρωτάθλημα θα έλεγε κάποιος, ότι τώρα ξεκινά. Το Σάββατο, οι Γιαννιώτες παίζουν στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που αναζητά την πρώτη του νίκη και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ακολουθούν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Αστ. Τρίπολης και Παναιτωλικό, παιχνίδια που προφανώς μπορεί να τα πάρει ο καλός ΠΑΣ. Το να κερδίσει βέβαια και τους 9 βαθμούς στα τρία παιχνίδια είναι δύσκολο, όμως με μία συγκομιδή πάνω από έξι βαθμούς, η συνέχεια στο πρωτάθλημα, μπορεί να είναι διαφορετική και να αλλάξουν και οι στόχοι ώστε ο ΠΑΣ να βλέπει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο με τον κ. Μεταξά να περιμένει τα νεότερα από το ιατρικό επιτελείο, καθώς από τη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τραυματίες αποχώρησαν οι Σάλιακας και Μιλιντσεάνου, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκε ξανά ο Γκαρντάφσκι.

Παρεμβάσεις στο

κεντρικό βοηθητικό

Στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ που χρησιμοποιεί ως βοηθητικό η ομάδα του ΠΑΣ, ξεκίνησαν χθες, μικρής κλίμακας παρεμβάσεις για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, που επιβαρύνθηκε αρκετά λόγω των βροχοπτώσεων τις τελευταίες ημέρες.

Όπως έγινε και στο γήπεδο μπροστά στην εθνική οδό, πριν από λίγες ημέρες, έτσι και σε αυτό ανοίχθηκαν κάποιες τρύπες για την απορροή των νερών και θα ακολουθήσει ρίψη άμμου και επισπορά όπου χρειάζεται. Πιθανό είναι λόγω και των συνθηκών και αφού ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» είναι σε άριστη κατάσταση, κάποιες προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή να γίνουν στο Εθνικό στάδιο.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ