Χωρίς κατηγορία

«Αποθέωση της μικροπολιτικής…»

Off

Για προσπάθεια «κατασκευής επιθέσεων» χωρίς να υπάρχει σαφές αντικείμενο, κατηγορεί την Τατ. Καλογιάννη και την παράταξη «Ιωάννινα 2023», η δημοτική αρχή.

Αφορμή για την ανακοίνωση – απάντηση στάθηκε, η ανακοίνωση της παράταξης της κας Καλογιάννη την Τετάρτη για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων σε σχολικά γυμναστήρια και τη συζήτηση που (δεν) έγινε στο δημ. συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή στην απάντησή της αναφέρει:

«Η δημοτική αρχή με έκπληξη παρακολούθησε την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε η παράταξη «Ιωάννινα 2023» για την παραχώρηση αθλητικών χώρων και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων σε σχολικές μονάδες.

Η παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη υποστηρίζει ότι κατηγορήθηκε από την δημοτική αρχή, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία δημόσια τοποθέτηση.

Απορίας άξιον λοιπόν προς τι η νέα επίθεση όταν δεν δόθηκε καμία αφορμή.

Τελικά την κα Καλογιάννη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εξαπολύει επιθέσεις πιστεύοντας ότι με αυτές θα πλήξει την δημοτική αρχή, ακόμη κι είναι κενές περιεχομένου.

Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα της παραχώρησης αθλητικών και άλλων χώρων σε συλλόγους της περιοχής με την δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλει και η πανδημία.

Ήδη οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Θα κατατεθούν προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο και εκεί πλέον θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν με καθαρό τρόπο όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, όλες οι παρατάξεις.

Η κα Καλογιάννη βιάστηκε να κατασκευάσει επιθέσεις που ποτέ δεν έγιναν. Προφανώς θα έχει τους λόγους της. Αποθέωση της μικροπολιτικής της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ