Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 08:00
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Αυξημένες δυνατότητες προβολής των Ιωαννίνων στην Κύπρο

Off

Τη δυνατότητα προβολής των Ιωαννίνων διερεύνησε σε τρεις συναντήσεις που είχε στην Κύπρο όπου βρίσκεται ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Η επίσκεψη γίνεται με αφορμή την παρουσία των Ιωαννίνων ως ιδανικού προορισμού 365 ημέρες τον χρόνο και σκοπό έχει την προσέλκυση τουριστών από την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο Δήμαρχος Ιωαννίνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Ο Στρόβολος είναι από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου και με την συνάντηση αυτή τέθηκαν οι βάσεις για ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, πόλη με την οποία τα Γιάννενα διατηρούν μόνιμη συνεργασία ενώ ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση και η συνεργασία με τον Δήμαρχο Λεμεσού.

Η Αγία Νάπα και η Λεμεσός αποτελούν πόλεις με τις οποίες τα Γιάννενα έχουν αδελφοποιηθεί.

Κατά την συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον δήμαρχο της Λεμεσού συζητήθηκε η εμβάθυνση της συνεργασίας και η διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων- παρουσιάσεων στις δύο πόλεις οι οποίες θα δώσουν την δυνατότητα προβολής και γνωριμίας με τους προορισμούς.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ