Τελευταία Νέα

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 03:04
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Συνταγές για όλους από τη «Δωδώνη»

Off

Με περισσότερες από 250 μοναδικές συνταγές, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας, η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» μας προσκαλεί να επισκεφθούμε το site της, να τις ανακαλύψουμε και να εμπνευστούμε μαγειρικά.

Επενδύοντας σταθερά στην κατηγορία των συνταγών, η εταιρεία με πρωταγωνιστές τα γαλακτοκομικά προϊόντα «Δωδώνη», θέλει να βάλει τέλος στο αιώνιο ερώτημα «Τι να μαγειρέψω σήμερα;». Έτσι, έχει δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία με απλά και καθημερινά υλικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει εντάξει και κάποια σύντομα βίντεο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα την εκτέλεσή τους.

Γνωστοί chefs και food bloggers όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, η Madame Ginger, paxxi, Γαβριήλ Νικολαΐδη κ.α., έχουν εμπλουτίσει  μεγάλο μέρος των διαθέσιμων συνταγών του site, δημιουργώντας και προτείνοντας τις δικές τους λαχταριστές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, με βασικά υλικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, όπως η Φέτα Π.Ο.Π, το γιαούρτι Στραγγιστό, το βούτυρο αγελάδος της «Δωδώνης» κ.α.

Η «Δωδώνη» μέσω του πρωτότυπου και δημιουργικού περιεχόμενου της, στοχεύει στο να αναδείξει τις γεύσεις του τόπου μας και τη μεσογειακή διατροφή τόσο στους Έλληνες αλλά και στους ξένους καταναλωτές.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της εταιρίας, σημείωσε: «Στη Δωδώνη επιθυμία μας δεν ήταν να φτιάξουμε μια ακόμη ιστοσελίδα με συνταγές, μα να μπορέσουμε να διαθέσουμε στο κοινό ένα digital βιβλίο νόστιμων και πρωτότυπων συνταγών, διαθέσιμο για όλους. Επενδύουμε σταθερά στον εμπλουτισμό της συγκεκριμένης κατηγορίας της σελίδας μας, δημιουργώντας ένα σημείο αναφοράς, ικανό να εντάξει τόσο το brand μας όσο και τα προϊόντα Δωδώνη ακόμα πιο έντονα στην καθημερινότητα και στην προτίμηση τόσο των Ελλήνων αλλά και των ξένων καταναλωτών, που για πάνω από μισό αιώνα μας τιμούν με την προτίμηση τους».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ