Επικαιρότητα

Ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου

Off

Οι ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων και επαφών που είχε με τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης, αλλά και της επιχειρηματικότητας, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιο Βιδάλη και τον Νίκο Χήτο, πρόεδρο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Για δύο ημέρες, τη Δευτέρα και την Τρίτη, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις τοπικές αρχές, επιχειρηματικούς φορείς και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηριακού Μεγάρου με το ΔΣ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Όπως ανέφεραν τόσο ο κ. Βιδάλης, από το ΣΕΒ, όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου, τέθηκαν στέρεες βάσεις μίας συνεργασίας σε πολλά επίπεδα, η οποία θα έχει συνέχεια και προοπτική το επόμενο διάστημα, με εξειδίκευση στην περιφερειακή ανάπτυξη και έμφαση στις υποδομές για την ανάπτυξη της μεταποίησης στην περιοχή, την έρευνα και καινοτομία, την πράσινη οικονομία, την πρόσβαση των τοπικών επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση, την εξωστρέφεια, και την ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου