Επικαιρότητα

Συναντήσεις στα Γιάννενα θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Off

Επαφές με τις τοπικές Αρχές θα έχει στα Γιάννενα την Παρασκευή και το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μια εβδομάδα πριν από το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, 3 έως 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, θα μιλήσει το Σάββατο στο προσυνέδριο που θα γίνει στα Ιωάννινα, με θέμα «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει από την Κοζάνη στα Γιάννενα, την Παρασκευή το απόγευμα και να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη, τον δήμαρχο και τα στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου αναμένεται να τον περιμένουν και οι βουλευτές της ΝΔ.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Du Lac το Σάββατο από  τις 10:00 εως τις 13:00, με τη συμμετοχή βουλευτών της Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση του Πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου