Χωρίς κατηγορία

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο ΠΑΣ WBC με τα Χανιά

Off

Το πρώτο του ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αναζητά στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που υποδέχεται στις 12.00 στο Νέο Κλειστό την ομάδα του Ο.Α Χανίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα έβγαλε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, όπου έπαιξε με τον πρωταθλητή ΠΑΟ, τον δεύτερο και τον τρίτο του περσινού πρωταθλήματος Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και τη δυνατή Ελευθερία Μοσχάτου, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις εβδομάδες φάνηκε πως επηρέασε αρνητικά την ομάδα, τουλάχιστον με την εικόνα που αυτή εμφάνισε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, όπου η διαφορά των πέντε μόλις πόντων της ήττας, ήταν πλασματική με βάση την εικόνα της αναμέτρησης. Υπάρχουν όμως και θετικά όπως είναι η δυναμική που πρόσθεσε στο παιχνίδι της ομάδας η νεοαποκτηθείσα Πέρι, που έδειξε από το πρώτο παιχνίδι και με ελάχιστες προπονήσεις, ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και να απελευθερώσει την Κούπερ από ένα κομμάτι της «βρώμικης» δουλειάς μέσα στη ρακέτα, σε άμυνα και επίθεση.

Ο αντίπαλος της ομάδας του Δουβίτσα βέβαια, μόνο εύκολος δεν είναι, με την ομάδα των Χανίων, να έχει επίσης ενισχυθεί με μία νέα παίκτρια την περίοδο της διακοπής και να έρχεται στα Γιάννενα για να πάρει τη νίκη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.00 και όχι στις 14.00, της Κυριακής, αφού η ομάδα των Χανίων, θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου, για να επιστρέψει αυθημερόν στην Κρήτη, προλαβαίνοντας τον απόπλου από τον Πειραιά.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ