Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 04:32
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Δεκεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

«Έχεις πιει; Γύρνα σπίτι με ταξί»

Off

Το σύνθημα μπορεί να ακούγεται ωραία και να κάνει ρίμα, το σημαντικότερο όμως είναι, πως αποτυπώνει μία κοινωνική αναγκαιότητα, που αν την είχαμε αντιληφθεί ως κοινωνία συνολικά, να είχαμε αποφύγει μερικές ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργαζομένων – Ιδιοκτητών Ταξί Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», η εθελοντική ομάδα των Paguristas, βρέθηκαν στις πιάτσες των ταξί και έκαναν την επικόλληση αυτοκόλλητων στα οχήματα με σύνθημα το «Έχεις πιει; Γύρνα σπίτι με ταξί». Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Ψήνας, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς την εθελοντική ομάδα των Paguristas για τη βοήθειά τους και την προσφορά.

«Είναι αυτονόητο ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγεί ευθέως στο τροχαίο ατύχημα. Εύχομαι το σύνθημα που αναγράφεται στα αυτοκόλλητα, να το ακολουθούμε με ευλάβεια. Είναι θέμα συνείδησης και ασφάλειας», ανέφερε ο κ. Ψήνας, ενώ εκ μέρους των Paguristas, o Γιάννης Τσατσούλης εξέφρασε την ευχή, ο αριθμός των συμπολιτών, που θα ακολουθήσει τη συμβουλή, να αυξηθεί σημαντικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογη πρωτοβουλία, που επίσης είχε βρει σημαντική απήχηση, είχε πραγματοποιηθεί και πάλι από τους Paguristas το 2013.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ